Aktuellt
(Sidan uppdaterad 2017-07-21)

Årsmöte 2017
Årsredovisning 2016, verksamhetsplan 2017 och årsmötesprotokoll 2017 finns nu tillgängliga under fliken Organisation.

 


Vi behöver många nya faddrar!
Vi har många nya barn både i Ghana och Indien som lever under ytterst fattiga förhållanden i de byar där A World of Friends bedriver verksamhet. Vi är angelägna om att få svenska faddrar till dessa barn så snart som möjligt, så att barnen kan få börja skolan och få mat och kläder. Som fadder betalar du 200 kr i månaden för ditt barn, samt medlemskap i föreningen, 200 kr per år. Om du är intresserad av att bli fadder i A World of Friends, kontakta Monica Tillberg bo.tillberg@bredband.net eller Mona Serenius mona.serenius@aworldoffriends.se

 
Polioskadade Kannan 5 år.     Kannan 12 år senare med sin svenska fadder
Bli fadder för indiska pensionärer!
Vi har ett 100 tal pensionärer i våra byar som saknar försörjningsmöjligheter och som vi hjälper med en månatlig ranson av ris. Världsmarknadspriset på ris har stigit enormt de senaste åren. Vi skulle därför vara tacksamma för bidrag, t.ex. från svenska pensionärsföreningar, för att kunna fortsätta stödja de gamla.


Försäljning av varor från Ghana och Indien
I samband med julfesten och besök på skolor och föreningar säljer vi varor från Afrika och Indien till förmån för vår verksamhet.


Exempel på varor vi har till försäljning


Julfest 2016
Julfesten 2016 kommer att äga rum den 4 december i Vilunda församlingshem, Upplands Väsby.


GodHandling
Brukar du handla via nätet från t.ex. CDON, Bokus, Ellos, InkClub, Silja Line, Ving, Telia etc.? Ett hundratal internetbutiker, inkluderande de ovannämndam har listat sig hos GodHandling och åtagit sig att skänka en given summa eller en viss procent av ordervärdet till en biståndsorganisation kunden själv väljer, varje gång han/hon beställer varor eller bokar resor online. A World of friends har slutit basavtal med GodHandling.

Vill du stödja oss när du handlar på nätet, börja med att gå in på www.godhandling.se Välj sedan A World of Friends som mottagare av den summa eller procentsats företaget skänker. Därefter kan du gå in och se om den internetbutik du är intresserad av finns med på deras lista och genomföra ditt köp. Observera att du själv inte betalar något extra i detta fall, det är butikerna som skänker en liten summa varje gång du handlar.