Aktuellt
(Sidan uppdaterad 2018-11-06)

Julfest 2018
A World of Friends traditionella Julfest äger i år rum den 17 november, d v s en vecka tidigare än brukligt. Platsen är som vanligt Vilunda församlingshem i Upplands Väsby. Både medlemmar och andra intresserade är varmt välkomna kl 16. Kaffe och bakverk kommer att serveras och det finns gott om lotter och varor till försäljning (se exempel längst ner på sidan). Passa på att julhandla i god tid och stöd samtidigt vår verksamhet i Ghana och Indien!

 Årsmöte 2018
Årsredovisning 2017, verksamhetsplan 2018 och årsmötesprotokoll 2018 finns nu tillgängliga under fliken Organisation.


Jubileum i Okorase
Sista veckan i oktober 2018 kommer stora festligheter att äga rum i byn Okorase med anledning av att en ny hövding har installerats. Britt-Louise som 1996 kröntes till Queen Mother i byn under namnet Nana Akua Aisibea I kommer att delta.Vi behöver många nya faddrar!
Vi har många nya barn både i Ghana och Indien som lever under ytterst fattiga förhållanden i de byar där A World of Friends bedriver verksamhet. Vi är angelägna om att få svenska faddrar till dessa barn så snart som möjligt, så att barnen kan få börja skolan och få mat och kläder. Som fadder betalar du 200 kr i månaden för ditt barn, samt medlemskap i föreningen, 200 kr per år. Om du är intresserad av att bli fadder i A World of Friends, kontakta Monica Tillberg bo.tillberg@bredband.net eller Mona Serenius mona.serenius@aworldoffriends.se


Försäljning av varor från Ghana och Indien
I samband med julfesten, som kommer att hållas den 1 december 2018, och besök på skolor och föreningar säljer vi varor från Afrika och Indien till förmån för vår verksamhet.


Exempel på varor vi har till försäljningGodHandling
Brukar du handla via nätet från t.ex. CDON, Bokus, Ellos, InkClub, Silja Line, Ving, Telia etc.? Ett hundratal internetbutiker, inkluderande de ovannämndam har listat sig hos GodHandling och åtagit sig att skänka en given summa eller en viss procent av ordervärdet till en biståndsorganisation kunden själv väljer, varje gång han/hon beställer varor eller bokar resor online. A World of friends har slutit basavtal med GodHandling.

Vill du stödja oss när du handlar på nätet, börja med att gå in på www.godhandling.se Välj sedan A World of Friends som mottagare av den summa eller procentsats företaget skänker. Därefter kan du gå in och se om den internetbutik du är intresserad av finns med på deras lista och genomföra ditt köp. Observera att du själv inte betalar något extra i detta fall, det är butikerna som skänker en liten summa varje gång du handlar.